Vår produkt

Hos in-lite utvecklar vi själva våra produkter. På så vis kan vi erbjuda ett tongivande utbud av (LED-) utomhusbelysning.

Konstruktion och installation

När vi formger våra armaturer ser vi så långt det är möjligt till att konstruktionen tål de extrema förhållanden som kan förekomma i trädgården. Det krävs ingen teknisk kunskap för att installera belysningen. Följ alltid instruktionerna i bruksanvisningen och installationstipsen eller anlita en trädgårdsmästare. Se till att systemets komponenter är och förblir tillgängliga. Detta gäller armaturer, transformatorer, Easy-Locks, kabelkopplingar (CC-2) och mini-connectorn.

Livslängd

Våra LED-armaturer utmärker sig genom en lång livslängd och låg energiförbrukning. Tillverkaren av LED-ljuskällorna i våra armaturer uppskattar att livslängden på deras ljuskällor är 25 000 timmar. Detta är emellertid endast en indikation, denna livslängd kan inte garanteras. Denna indikation är nämligen baserad på en idealisk situation utan någon form av belastning. Det går inte att jämföra med hur en armatur med denna LED-ljuskälla används under verkliga förhållanden. Olika faktorer som till exempel vädret, felaktig montering och spänningsfluktuationer i elnätet kan förkorta livslängden.

Garanti

Vi erbjuder en omfattande garanti. Så om det oförmodat skulle uppstå problem med din in-lite-belysning kan du under angivna villkor göra anspråk på garantin. Så njut av din trädgårdsbelysning utan att oroa dig!

Ons product