LED-trädgårdsbelysning

Idag är belysning med LED-lampor den mest miljövänliga och energisnåla lösningen för trädgårdar (och allmänna utomhusutrymmen). Till och med när det handlar om ljusstyrka och stämningsljus är modern LED-trädgårdsbelysning en fullvärdig ersättare för  trädgårdslampor med en traditionell glöd- eller halogenlampa.

LED-belysning för utomhusbruk

Med in-lites utbud av LED-belysning kan du belysa hela trädgården, till exempel markera en gång, framhäva ett stort träd eller belysa en damm. Vi formger själva våra armaturer i samarbete med tillverkare som är marknadsledande inom högvärdig LED-teknologi. Våra LED-ljuskällor utmärker sig genom den mycket långa livslängden och extremt låga energiförbrukningen.

LED-belysning är inte dyrare

Trots att LED-utomhusbelysning ofta är lite dyrare än halogen blir den förmånligare i längden. LED-belysning förbrukar mycket mindre energi än halogen. Du kommer att märka det på din elräkning. Transformatorn blir också billigare eftersom den inte behöver leverera lika mycket effekt och eftersom LED drar mindre ström. Slutligen är livslängden för LED många gånger längre än för till exempel halogen. På halogenlampor måste du regelbundet byta ut ljuskällan.

LED tuinverlichting