Garanti & reparationer

in-lite ägnar mycket uppmärksamhet åt att skapa tekniskt perfekta armaturer. Det är inte utan anledning som vi ger fem års garanti på våra armaturer och transformatorer.

Göra anspråk på in-lite-garantin

Om något oförmodat inte fungerar som det ska kan du göra anspråk på garantin via återförsäljaren eller trädgårdsmästaren som du köpt produkten av. Inköpskvittot eller fakturan är ditt garantibevis. Spara dem noggrant!

Ersättningsprodukt

Om det visar sig att en produkt inte kan repareras får du inom garantiperioden ett ersättningsexemplar. Om den önskade modellen inte längre är tillgänglig erbjuder vi ett passande alternativ.

Så njut av din trädgårdsbelysning utan att oroa dig!

Observera! Komponenterna i in-lite-systemet måste monteras på ett sådant sätt att man alltid kan komma åt dem om de behöver bytas ut. Detta gäller armaturer, transformatorer, Easy-Locks, kabelkopplingar (CC-2) och mini-connectorn. Om komponenter som inte kommer från in-lite används i systemet upphör rätten till garanti. Dessutom är utbytbara halogen- och glödlampor undantagna, och den angivna livslängden hos ljuskällor (LED) medför inga förpliktelser. För en ersättningsprodukt kan anspråk endast göras på garantin under den tid som återstår av den redan löpande garantiperioden.
5 jaar in-lite garantie