12 voltsbelysning för utomhusbruk

Den stora fördelen med in-lites 12 voltsbelysning för utomhusbruk är att du eller din trädgårdsmästare själv kan installera och anpassa den. Om du väljer ett 230 voltssystem måste däremot en elektriker installera det. Dessutom är lågspänning på 12 volt helt säker.

in-lite 12 voltsbelysning - enkel att installera

Det är enkelt att installera 12 voltssystemet från in-lite, du behöver ingen särskild teknisk kunskap för detta. Du kan också enkelt anpassa eller utöka din belysning själv. Alla armaturer i vårt sortiment är baserade på lågspänning vilket gör det möjligt för dig att ansluta olika typer av armaturer på samma kabel.

Installera efter eget önskemål

Du kan installera in-lites 12 voltsbelysning enligt eget önskemål. Till exempel bestämmer du själv om belysningen automatiskt ska tändas när det blir mörkt och hur många timmar belysningen ska vara på.

Säker att använda

Du kan arbeta in lågspänningskablarna direkt under stenläggningen eller lägga dem i rabatterna och täcka dem med lite jord. Lågspänningskablarna är fullständigt säkra, till och med om en kabel skulle skadas. De behöver alltså inte, såsom kablar på 230 volt, grävas ned minst 60 centimeter under markytan. En trygg idé, speciellt om man har lekande barn i närheten eller husdjur som gillar att gräva i marken.

12 volt buitenverlichting

Snabb installation

Det är enkelt och går snabbt att installera vår 12 voltsbelysning för utomhusbruk. Det underlättar om du har en belysningsplan. Med en färdig belysningsplan är det enkelt att installera transformatorn, rulla ut kabeln och ansluta belysningen på de platser som man bestämt i förväg.

Systemet kan enkelt utökas modulärt genom att dela och koppla ihop kablar. Det är praktiskt om du ännu inte vet precis vad du vill, men ändå vill börja med din utomhusbelysning. Självklart kan du också anlita en trädgårdsmästare för att installera 12 voltsbelysningen. Han eller hon kan hjälpa till att ta fram en belysningsplan.